YDÜ’de Mevlana’yı Anma Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanmaya Devam Ediyor

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2015, Çarşamba, 09:06
Son düzenleme: 16 Aralık 2015, Çarşamba, 09:08
YDÜ’de Mevlana’yı Anma Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanmaya Devam Ediyor

Büyük Türk mutasavvıfı ve düşünürü Mevlana Celaleddin Rumi’nin 742. ölüm yıldönümünde Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri Yakın Doğu Üniversitesi’nde sürüyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, YDÜ Rumi Enstitüsü’nün her yıl organizasyonu ile düzenlenen etkinlikler, bu yıl da yine İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu ve İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun katkılarıyla Türk Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema Gösterisi ile devam ediyor.

Etkinlikler çerçevesinde, 17 Aralık 2015 Perşembe günü saat  19:00’da (Yarın) Lefkoşa Mevlevihanesi’nde (Tekke Bahçesi) Türk Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema Gösterisi yapılacaktır. Etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

Gösteriler ücretsiz ve halka açık olacaktır.

Yer: Lefkoşa Mevlevihanesi’nde (Tekke Bahçesi)
Saat: 19:00
Tarih: 17 Aralık 2015 Perşembe