Eklenme Tarihi: 01 Şubat 2016, Pazartesi, 14:27
Son düzenleme: 04 Eylül 2018, Salı, 16:34

YDÜ Klimik Hepatit Akademisinde Yer Aldı

Yakın Doğu Üniversitesi, KLİMİK Derneğinin bir çalışma kolu olan Viral Hepatit Çalışma Grubu’nun düzenlediği KLİMİK HEPATİT AKADEMİSİ Temel Bilgiler 2016 başlıklı toplantıda yer aldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, KLİMİK Derneği tarafından ilk kez  2013 yılında YDÜ’nün de katkıları ile Lefkoşa’da  gerçekleştirilen  KLİMİK HEPATİT AKADEMİSİ Temel Bilgiler toplantısının bu sene dördüncüsü Hatay’da yapıldı. Bu toplantıda Hepatit (sarılık) türleri güncel bilgiler ışığında tartışıldı.

YDÜ Klimik Hepatit Akademisinde Yer Aldı

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç.Dr. Kaya Süer akademinin ilk gününde gerçekleştirilen hepatit B oturumunda çalışma grubu başkanı Prof. Dr. Bilgehan Aygen ile birlikte oturum başkanlığı görevini yerine getirdi.

Toplantının ikinci gününde ise Hepatit C Hastalarında Klinik Bulgular ve Karaciğer Dışı Tutulumlar başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.