YDÜ Büyük Kütüphanesi Yekta Kopan’ı Ağırladı
Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2016, 11:45
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 13:45
YDÜ Büyük Kütüphanesi Yekta Kopan'ı Ağırladı

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan “Kütüphane Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi bu yıl da Yekta Kopan’ı konuk etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Büyük Kütüphane Salon 3’te gerçekleşen etkinlikte, yazar, seslendirme sanatçısı, televizyon sunucusu, sesi Jim Carrey, Michael J. Fox, çizgi film karakteri Sylvester ve Buz Devri animasyon karakteri Sid ile özdeşmiş bir seslendirmeci olan Yekta Kopan Söyleşi ve İmza Günü’nde severleriyle buluştu.

Söyleşide “Kütüphane Haftası” dışında güncel birçok konu da konuşuldu. Karşılıklı konuşma şeklinde geçen keyifli söyleşi sonunda, yazar son çıkan “İki Şiirin Arasında” isimli kitabını imzaladı.