Yakın Doğu Üniversitesi’nin Düzenlediği IBMEC-2018 Sonunda İki Özel Sayı Yayınlanacaktır
Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2018, 11:33
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 15:24

24-27 Mayıs tarihlerinde YDÜ - İRFAN GÜNSEL KONGRE MERKEZİ’nde yapılacak olan İKİNCİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ (IBMEC-2018), iki bilimsel dergi tarafından desteklenmektedir.

1. SCI “INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES-Special Issue on Biomedical Engineering (Elsevier Publication) tarafından desteklenip, bağımsız hakemlerden oluşan bilimsel komitelerle değerlendirilip yayınlanacaktır.

2. EMERGING SCIENCE CITATION- “CYPRUS JOURNAL OF MEDICAL SCIENCES-Special Issue on Biomedical Sciences and Engineering (Aves Publication)” tarafından desteklenip, katılımcıların tam metin çalışmaları ÖZEL SAYI olarak yayınlanacaktır.

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ olarak bilimsel araştırmalara gösterdiğimiz önemin vurgulandığı kongemize katılımınız hepimizi gururlandıracaktır.

IBMEC-2018 organizasyon komitesi adına, Biyomedikal alanında, son teknolojik gelişmelerin, araştırmaların tartışılacağı IBMEC-2018 kongremizde görüşmek dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyoruz.

ÖZET SON GÖNDERİM TARİHİ: 11 MAYIS 2018

IBMEC-2018 Başkanlar