Yakın Doğu Üniversitesi, Wadf World Dance Championship” Dünya Dans Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı.
Eklenme Tarihi: 31 Ekim 2018, 15:18
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 11:43

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Türkiye Yoga Federasyonu iş birliği ile düzenlenen “WADF World Dance Championship” dans yarışması Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi..

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, “WADF World Dance Championship” dans yarışması Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde Hiphop, Show Latin, Sosyal Latin Dans, Thertal Dans, Latin ve Standart Dans, Latin Solo Dans, Yoga Agana Bayanlar ve Yoga Agana Erkekler kategorilerinde izleyicilerin coşkulu katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışmanın sonunda dereceye giren katılımcılara ödülleri, Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Hakan Atamtürk, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Hasan Senin ve Türkiye Yoga Federasyonu Başkanı Muharrem Aydoğan tarafından verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Hakan Atamtürk, ülkemizde dans yarışması kültürünün benimsenmesi adına ilerleyen dönemlerde çok daha katılımcı bir şekilde bu tarz organizasyonlara ev sahipliği yapılacağını belirtti.

Yarışma da Dereceye Girenler Şöyle
Hiphop Kategorisi1. Cranberries Dance Studio