Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hassan’a Yılın Rektörü Plaketi Takdim Edildi
Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2015, 14:33
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 15:00

Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hassan'a Yılın Rektörü Plaketi Takdim Edildi

- Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi Türkiye ve KKTC üyeleri tarafından KKTC’de yılın rektörü seçildi

Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi Türkiye ve KKTC üyeleri tarafından KKTC’de yılın rektörü seçildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan ve heyeti Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ümit Hassan'ı ziyaret ederek plaketini takdim ettiler.

Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan kabulde yaptığı konuşmada; "Yakın Doğu Üniversitesi ve yakın doğu camiası bütünü ile tabi başta sayın kurucu rektörümüz  Dr. Suat Günsel hocamız olmakla çok önemli inanılmaz mesailer üstlendi. Siz bunların önemli bir bölümünü biliyorsunuz.Bir kısmını sonradan mutlaka incelemişsinizdir. Suat hocamızdan söz edişim bir kurucumuzdan sevgiyle bahsetmek,sevgiyle bahsetmek bağlamında değil sadece... O nun dinamizminin, azminin getirdiği bir sonuç bu. O bakıma bendenize gösterdiğiniz  teveccüh bütün yakın doğu camiasına gösterilmiş demektir. O bakıma çoğul bir teşekkür borçluyuz size...

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan 'da, " gençlerimiz tarafından örnek rektör seçildiniz, eğitimcisiniz, eğitimci olmanızdan dolayı da çok gururluyuz. Güzel gençler,güzel insanlar, güzel nesiller yetiştirdiniz,yetiştiriyorsunuz..."

Konuşmaların ardından Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serkan Hoşcan Yılın Rektörü plaketini Prof.Dr. Ümit Hassan'a takdim etti. Rektör Prof.Hassan'da günün anısına Kıbrıs el işi Lefkara hediye etti.