Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Karşılaşıyor
Eklenme Tarihi: 25 Mart 2016, 12:33
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 14:54

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 26 Mart 2016 Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 26 Mart 2016 Cumartesi günü oynanacak karşılaşma ile ilgili Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli ve oyuculardan Asena Yalçın ile Tiffany Hayes’in açıklamaları şöyle oldu.

İlker Gözeneli: “Son üç maçın her biri bizim için final değerinde”

Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, önlerindeki her maçın final değerinde olduğuna değinerek; “Ligin son maçlarını oynuyoruz. Önümüzde bu maçla birlikte üç maç kaldı. Her karşılaşma bizim için final değerinde. Takım olarak üç maçta üç galibiyet almak için çalışıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü ve zorlu bir rakip. Maç için hazırlıklarımızı ciddiyetle tamamladık. Sahada galip gelebilmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Asena Yalçın: “Hedefimiz 3’te 3 yapmak”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Asena Yalçın, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek; "Mersin Büyükşehir Belediyesi gerçekten çok iyi bir takım. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu bilinçle yaptık. Hedefimiz ligde oynayacağımız son üç maçta üç galibiyet almak. Bu hedef için mücadele edeceğiz" dedi.

Tiffany Hayes: "Galibiyet için mücadele edeceğiz”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Tiffany Hayes ise, maça büyük bir ciddiyetle çok çalışarak hazırlandıklarını belirtti. “Ligin son maçlarını oynuyoruz. Oynayacağımız her maç, alacağımız her sonuç bizim için çok önemli. Mersin Büyükşehir Belediyesi gerçekten güçlü bir rakip. Sahada tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Yüksek tempolu ve zor bir karşılaşma bizi bekliyor” dedi.