Yakın Doğu Üniversitesi, Botaş’ı 71-65 Mağlup Etti
Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2017, 13:12
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 13:21

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, parkeleri yenilenen Caferağa Spor Salonunda Botaş ile oynadığı hazırlık maçını 71-65 kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin 71-65 kazandığı  maçta, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Olcay Çakır Turgut 21 sayı kayderken, yeni transferler Ann Wauters 12 sayı, Kim Mestdagh’da 16 sayı ile skora katkıda bulundu. Oluşturduğu kadro ile bu sezon dikkatleri çeken Botaş’ta  ise Elif Emirtekin 17 sayı, Maria Papova 13 sayı, Frida Eldebrink 13 sayı  ile oynadılar.

Olcay Çakır: “Çok İyi Çalışıyoruz, Bu Yıl da Hedeflerimizi Gerçekleştireceğiz”…
Geçen sezonun herkes için başarılı ve harika geçtiğini dile getiren Olcay Çakır, “Neyi hedeflediysek başardık. Çok çalıştık takım olarak. Herkes kalbinden inanarak mücadele etti. Neler yapabileceğimizi gösterdik. Şu anda takım uyumumuz çok iyi. Sıkı çalışmaya devam edersek bu sezon da hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bunun içinde her zaman olduğu gibi ayni ciddiyet ve disiplinle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.