Yakın Doğu Melekleri Hatay Deplasmanında
Eklenme Tarihi: 04 Aralık 2015, 13:58
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 08:40

Yakın Doğu Melekleri, yarın saat 16:00’da ligin liderline oynayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde aldığı 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 7. Sırada bulunan Yakın Doğu Melekleri, yarın saat 16:00’da ligin liderline oynayan Hatay Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin en zorlu deplasmanları arasında yer alan Hatay Büyükşehir Belediyespor karşısında Yakın Doğu Melekleri’nde sezonun başından beri gösterdiği performansla otoriteler tarafından ligin en değerli oyuncuları arasında gösterilen Alyssa Thomas forma giyemeyecek. Alyssa Thomas dışında eksik oyuncusu bulunmayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nda hafta içi transfer edilen ve takıma katılan Bosna-Hersek Milli Takımı oyuncusu Marica Gajic forma giyebilecek. Ligin iki önemli takımının karşılaşması TRT SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Alper Durur: “Rakibimiz Güçlü, Biz de Kazanmak İçin Sahaya Çıkacağız”

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Koçu Alper Durur, karşılaşmaya konsantre olduklarını ifade etti. “Rakibimiz son derece zorlu ve güçlü bir takım. Bunun bilinciyle maça konsantre olduk. Takım olarak hedeflerimiz var, bu hedefler doğrultusunda ligde mücadele veriyoruz. Basketbol dinamikleri çok fazla ve değişken olan bir oyun. 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet almış bir takım olarak mağlubiyetlerimizi telafi edebilecek durumdayız. Her zaman olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacağız.” dedi.

Alyssa Thomas: “Ben Sahada Oynayamayacağım Ama Kalbim Sahada Olacak”

Oyunculardan maçta forma giyemeyecek olan Alyssa Thomas, son derece üzgün olduğunu belirtti. “Zorlu bir rakip karşısında oynayamayacak olmaktan dolayı çok üzgünüm. Rakibimiz çok güçlü ve lig liderliğine oynayan bir takım, biz de bunun bilinciyle maça hazırlandık. Ben sahada olamayacağım fakat kalbim sahada olacak. Takım arkadaşlarımın çok iyi bir oyun çıkaracağına inanıyorum” dedi.

Asena Yalçın: “Kazanmak İstiyoruz”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın oyun kurucularında Asena Yalçın ise maçla ilgili “rakibimizin güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle, kazanmaya odaklanarak hazırlandık. Alyssa Thomas’ın oynayamamasına üzüldük; sahada onun yerine de mücadele vereceğiz. Takım olarak hedeflerimiz var, kazanmak istiyoruz. Güzel bir mücadele vereceğimizi düşünüyorum” dedi.