Yakın Doğu Kolejinden Cirit Atma Rekoru
Eklenme Tarihi: 02 Ocak 2016, 15:19
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 14:50

Yakı Doğu Koleji spor başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yakı Doğu Koleji öğrencilerinden Alp KARDEŞ, U16 yaş kategorisi rekor deneme yarışlarında uzun yıllardır kırılamayan 46.86’lık cirit atma rekorunu 52.40’la kırmayı başardı.

Atatürk Stadyumu’nda Federasyon ve hakemler gözetiminde gerçekleşen rekor denemesinde büyük bir başarıya imza atan Yakın Doğu Koleji Beden Eğitimi Bölümü Cirit Atma Antrenörleri Niyazi Serhaner, Özgür Kıralp ve Mustafa Erbulut'un Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne yaptıkları ortak açıklamada öğrencileriyle gurur duyduklarını, çok sistemli ve azimli bir çalışmanın meyvesini aldıklarını belirterek Yakın Doğu Üniversitesi’nin de tüm imkanlarından yararlandıklarını vurguladılar.