Öğrenci Randevu Sistemi (ÖRS) Uygulamaya Girdi
Eklenme Tarihi: 14 Ocak 2019, 12:38
Son Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 14:06

Sevgili Öğrenciler

Üniversitemiz, 4. nesil bir üniversite olmanın bilinciyle, gerek iç gerekse dış paydaşlarıyla etken bir iletişim ve etkileşim içerisinde olmayı en önemli görevlerinden biri olarak kabul eder. İşte bu nedenle, sizlere vermekte olduğumuz eğitim, sağlık ve araştırma hizmetlerinin kalitesini daha da artırmak, siz öğrencilerimizi de katılımcı bir anlayışla Üniversitemizin gelişiminin önemli bir öğesi yapmak için Öğrenci Randevu Sistemini (ÖRS) uygulamaya koyuyoruz. ÖRS vesilesiyle Üniversitemizin üst yöneticilerinden arzu ettiğiniz konuda randevu alıp kendinizi ifade etmek imkânı bulacaksınız. ÖRS sayesinde bizler de öğrencilerimizin, düşünce, istek, öneri, şikâyet ve kaygılarını ilk elden öğrenecek, ikinci adımı birlikte atmak fırsatını elde etmiş olacağız.

Öğrenci Randevu Sisteminin (ÖRS), Üniversitemizin kalite, gelişim ve başarısını daha da artırmasına vesile olması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.

Doç. Dr. İrfan Suat Günsel
Mütevelli Heyeti Başkanı

ÖRS için buraya tıklayın.