Mütevelli Heyeti Başkanımızın 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Mesajı
Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2019, 12:30
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 08:52

Saygıdeğer Yakın Doğu Üniversitesi Çalışanları ve Sevgili Öğrenciler
Başlangıçların, kayda değer anlam ve başarılar oluşturmasına vesile olabilecek, önceki bilgi ve tecrübemizle donatıp planladığımız bir akademik yıla daha, büyük bir heyecanla başlıyoruz. Bir kez daha yinelemek isterim ki, belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için, Yakın Doğu’lu kültürünün temelinde var olan ve özünü oluşturan bilim ile yenileşim ekseninde çalışmaya ve üretmeye yılmadan hep birlikte devam edeceğiz. Geçmişte gerçekleştirdiklerimiz, hedeflerimiz doğrultusunda yapacaklarımızın gerçekçi kestirimi ve güvencesidir bizler için. İşte bu yüzden, Üniversitemiz, bilimsel akıl, yöntem ve etik temelinde yüksek öğretime yön veren pratikler geliştirmeye ve bu pratiklerin somut çıktılarından yoğrulmuş bir model oluşturma uğraşına bütün inanç ve kararlığıyla her zaman olduğu gibi bu akademik yılda da devam edecektir. Bizi biz yapan, Yakın Doğu’luyu özgün kılan bu istenç ve bilimsel ısrarcılık değil mi zaten.

Bu vesileyle, 2019-2020 Akademik Yılın geçen yılkinden daha da yenileşimci, üretken, verimli ve başarılı olmasını temenni eder, tüm personel ve öğrencilerimize üstün başarılar dilerim.

Prof. Dr. İrfan Suat GÜNSEL
Mütevelli Heyeti Başkanı