II. Uluslararası Dünya Çocuk Konferansı
Eklenme Tarihi: 01 Mart 2021, 15:22
Son Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2022, 16:29

Kıbrıs’ın ilk ve tek çocuk üniversitesi olarak Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde kurulan ÖZAY GÜNSEL ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ, yürütmekte olduğu bilim teknoloji mühendislik sanat ve matematik (STEAM) ağırlıklı programları ile ilgili 2 bildiri ile katıldığı 2020 Dünya Çocuk Konferansının ardından Uluslararası 2. Dünya Çocuk Konferansına ev sahipliği yapıyor.

Onursal başkanlığını Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Anna Günsel’in yaptığı Uluslararası 2.Dünya Çocuk Konferansının Düzenleme Komitesi Başkanlığını Rektör Prof.Dr. Filiz Meriçli, Bilim Kurulu Başkanlığını da Prof.Dr. Zehra Altınay Gazi yürütmektedir.

Çocuklarla ilgili tüm konularda Azerbeycan’dan Kazakistan’a, ABD’den Çin’e, Bulgaristan’dan Brezilya’ya, Slovenya’dan Hindistan’a kadar pek çok ülkeden bilim insanlarının araştırmalarını sunacağı konferans 21-23 Mayıs 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Web sayfası: www.worldchildrenconference.org tıklayınız

Broşür için tıklayınız.