Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici Ev&Pa Projesi Seminerine Konuşmacı Olarak Katıldı…
Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2018, 14:13
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 15:18

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici, Erasmus Plus Avrupa Birliği projesi kapsamında Letonya, Polonya, Portekiz ve Romanya ile ortaklaşa yürütülen EV&PA Projesi seminer çalışmasına konuşmacı olarak katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Ankara’da düzenlenen seminerde, Prof. Dr. Mirici yaptığı konuşmasında, Eurobarometer verilerini ve proje çıktılarını karşılaştırarak, projenin Avrupa değerlerini öğrencilere kazandırmadaki etkisini dile getirdi.

Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu, Gazi Üniversitesi, çeşitli Anadolu Lisesi Müdürleri ile Türkiye, Polonya, Letonya, Romanya ve Portekiz'den gelen proje ekibinin katıldığı seminer sonunda, Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici'ye plaket takdim edildi.