Abdi İpekçi’de Yakın Doğu Üniversitesi Rüzgarı: Yakın Doğu Üniversitesi 82 – Galatasaray 65
Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2016, 19:22
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 15:59
Abdi İpekçi’de Yakın Doğu Üniversitesi Rüzgarı: Yakın Doğu Üniversitesi 82 - Galatasaray 65

Yakın Doğu Üniversitesi, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynadığı hazırlık maçında Galatasaray’ı 82-65 ile geçti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren hazırlık maçında kazanan taraf 82-65‘lik skorla Yakın Doğu Üniversitesi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Apdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan maçın başından itibaren oyunda kontrolü ele alan Yakın Doğu etkili oyuncuları ile Galatasaray’a üstünlüğünü kabul ettirdi.Yakın Doğu Üniversitesi ilk yarıda bir ara çift hanelere çıkardığı skoru koruyamasa da devreyi 37-31 önde bitirdi.İkinci yarıda da kontrolü elinde tutan Yakın Doğu farkı giderek açtı ve üçüncü periyotu da 55-44 önde geçti.Oyunun son bölümünde de etkili oyununu devam ettiren Yakın Doğu Üniversitesi maçı 82-65 kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesinde Kuanitra HOLLINGSVORTH 17 sayı, Gizem BAŞARAN 14 sayı, 3 ribaund, Angel ROBİNSON 10 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Elin ELDEBRİNK 9 sayı, Duygu FIRAT 8 sayı, 6 ribaund ve Olcay ÇAKIR 4 sayı, 10 asistile mücadeleyi tamamladı.

Galatasaray’da ise Yvonne ANDERSON 20 sayı, 4 ribaund, İrem Naz TOPUZ 10 sayı, 3 asist, Pınar DEMİROK 10 sayı, 3 ribaund kaydetti.