2021-2022 Yaz Dönemi-Önlisans ve Lisans programları için İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Yeterlilik Sınavı
Eklenme Tarihi: 02 Haziran 2022, 13:43
Son Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2022, 13:46
  • Lisans programlarına 2021-2022 Yaz dönemi için kayıt yaptırmış öğrenciler için İngilizce Yeterlilik Sınavı 24 Haziran, 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.
  • Sınav başvurusu için doldurmanız gereken form aşağıdaki bağlantıda verilmiştir. Formu doldurup ‘Submit’ seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Başvurunuz bize ulaşacaktır.
  • Sınavdan 1-2 gün öncesinde gözetmeniniz tarafından sizlere detaylarla ilgili bilgilendirme gönderilecektir.
  • Sınav sadece kampüs lablarında yer alacaktır, çevrimiçi yapılmayacaktır.
  • Başvuru sayısına göre sınav değişik gün veya saatlerdeki oturumlar şeklinde gerçekleştirilecektir. Bununla ilgili detaylar da sizlere gelen mailde belirtilecektir.
  • İngilizce seviyeniz bölümdeki çalışmalarınızı yürütmek için yeterli değil ise sınava girmeyip doğrudan İngilizce Hazırlık Okulu’na başlamayı da tercih edebilirsiniz.
    Bunun için İngilizce Hazırlık Okulu ile iletişime geçip bunu belirtmeniz gerekecektir. Bu durumda lütfen sınav başvuru formunu DOLDURMAYINIZ.