Yrd. Doç. Dr. Ertem NALBANTOĞLU’ndan 20. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nde Solo Keman Konseri
Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 16:11
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 10:16
Yrd. Doç. Dr. Ertem Nalbantoğlu'ndan 20. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali'nde Solo Keman Konseri

Müzik Vakfı'nın K.K.T.C Cumhurbaşkanı Mustafa AKINCI himayelerinde düzenlediği 20. Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali kapsamında, KTBK Bölge Bandosu Konserlerine solo kemancı olarak katılan Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ertem NALBANTOĞLI'nun performansı dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İlki protokol için, ikincisi ise halka açık olarak gerçekleşen konserlerde Şef Hasan GÜRBÜZ yönetiminde Ertem NALBANTOĞLU’nun yanısıra soprano Dilşad ASADOVA ve Emrah DABAN'ın da yer aldığı belirtildi.

Festival koordinatörü Yılmaz TANER KKTC'de uluslararası festivallerde performansı beğenilen kemancılarımızın olmasının gurur verici olduğunu belirtti ve Nalbantoğlu'nu bir sonraki Bellapais Müzik Festivali'nde çalması için davet etti.