YDÜ Müzik Öğretmenliği’nin Yeniyıl Konseri İlgiyle İzlendi
Eklenme Tarihi: 20 Aralık 2015, 10:30
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 14:57

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Lisans Programı tarafından sunulan Yeni Yıl Konseri gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Kültür Ve Kongre Merkezinde (AKKM) gerçekleşen konser, dönem boyunca öğrencilerin eğitimde ne kadar yol katettiğini gösterdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Yeni Yıl Konser’i; Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencilerinin birbirinden eşşiz eserleri seslendirmeleri ile müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Her geçen yıl daha büyük ve daha kapsamlı konserlere imza atan Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri ve öğretim görevlileri bu yıl yine dinleyicilerin beğenilerini toplamayı başardılar.