Yakın Doğu Üniversitesi’nin de Paydaşı Olduğu Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi KKTC’de Gerçekleştirilecek
Eklenme Tarihi: 28 Mart 2016, 11:27
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 14:44

Yakın Doğu Üniversitesi'nin de paydaşlarından olduğu Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi  11-15 Mayıs 2016 tarihinde KKTC Kaya Artemis Otel’de yapılacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yaşadığımız  şehirlerin çevre ve sağlık sorunlarının, çözüm önerilerinin ve örnek uygulamalarının ilgili bakanlıkların yönetici ve bürokratları, belediyeler birliği temsilcileri, belediyelerin yönetici ve çalışanları, akademi, kamu ve özelde çalışan çevre mühendisleri, şehir bölge planlamacılar, çevre sağlık teknisyenleri, şehir ve çevre sağlığı çalışanları, halk sağlığı uzmanları ve konu üzerinde uzun yıllardır çalışan alanlarında tanınmış uluslararası yönetici ve uzmanlar tarafından işbirliği içinde masaya yatırılacaktır denildi.

Bu kongre, şehir çevre ve sağlık üçgenindeki tarafları biraraya getirerek, işbirliğini önemseyen herkesi ortak bir platformda buluşturacaktır.

Kongre ile ayrıntılı bilgiye http://www.sehircevresaglikkongresi.com adresinden ulaşılabilir.

Detaylı Bilgi
Yer: KKTC Kaya Artemis Otel