Yakın Doğu Üniversitesi’nde Pedagojik Formasyon Sertifika Programına Başvurular Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 07 Şubat 2022, 14:54
Son Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2022, 10:22

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, yetkin akademik kadrosuyla toplumun ihtiyaç duyduğu donanımlı öğretmenler yetiştirmeye devam ediyor. Üniversitelerin öğretmenlik bölümlerinden mezun olmayan ancak öğretmenlik mesleğini seçmek isteyen kişilerin pedagojik formasyon programını tamamlaması gerekiyor.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları için geçerli olan 2021-2022 öğretim yılı bahar dönemi pedagojik formasyon programı için başvurular devam ediyor. Öğretmenlik yapmak isteyen adayların 15 Şubat tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Pedagojik formasyon programının ücreti ise 7 bin TL olarak açıklandı.

Doç. Dr. Murat Tüzünkan: “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ihtiyaç duyduğu öğretmenleri yetiştirmeye devam edeceğiz.”
Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’nin, köklü eğitim geleneği ile çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak donanımlı öğretmenler yetiştirdiğine vurgu yapan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Murat Tüzünkan, “2021-2022 öğretim yılı bahar dönemi için kayıtlarını açtığımız pedagojik formasyon programı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ihtiyaç duyduğu öğretmenleri yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Son başvuru tarihi 15 Şubat
Yakın Doğu Üniversitesi 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Programı için kayıtlar 15 Şubat 2022’te son bulacak. KKTC vatandaşları için geçerli olan pedagojik formasyon programları ile ilgili +90 392 223 64 64 no’lu (dahili 5101, 5102, 5501) telefonlardan ya da [email protected] adresinden bilgi edinmek mümkün.