Yakın Doğu Üniversitesi Samsun Deplasmanında
Eklenme Tarihi: 26 Mart 2017, 19:19
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 14:54

FIBA Avrupa Kupası EuroCup’ta finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesi ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, maç, 27 Mart 2017, Pazartesi günü saat 18:00’de Canik Belediye Mehmet Can Öztürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Zafer KALAYCIOĞLU: “Gerçek Gücümüzü Sahada Göstermeliyiz…”

Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, deplasmanda çıkacakları maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, zor bir maça çıkacaklarını ancak oyuncularına güvendiğini söyledi. “Samsun şu anki kadrosu ile lige başlamış olsa ilk 5’te olurdu” diyen Baş Antrenör KALAYCIOĞLU, “Zor bir maç bizi bekliyor. Avrupa kupası maçlarının yorgunluğu üzerimizde var. Ancak bu kupa yorgunluğunu sahada unutup gerçek gücümüzü sahaya yansıtmamız gerekiyor. Oyuncularımın bunu başarabileceğine inanıyorum ve onlara güveniyorum. Deplasmandan galibiyetle ayrılmak için iyi oyunumuzu sahaya yansıtacağız” şeklinde konuştu.