Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı 2020-2021 Öğretim Yılı için Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Başvuruları Sürüyor
Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2020, 14:10
Son Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2020, 15:29

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, YÖK ve YÖDAK onaylı Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı programlarına 2020-2021 Öğretim Yılı için 40 Lisans, 15 Yüksek Lisans ve 5 Doktora öğrencisi kabul edilecektir.

KKTC vatandaşları için; Online olarak yapılacak sınav; 1 Temmuz 2020 Çarşamba ve 2 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 10:00 da başlayacak şekilde gerçekleşecektir. Sınav linki ve sınav saati sınava girmek üzere başvuru yapan öğrencilerin mailine gönderilecektir.

Yüz yüze gerçekleşecek sınav ise 3 Temmuz 2020, Cuma günü saat 10:00’da Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Sarayı Giriş Katı, Müzik Öğretmenliği Bölümü Orkestra ve Mioy Sınıfı’nda yapılacaktır.

Kayıt Yapılabilecek Adresler:
Yurt dışında bulunan KKTC yurttaşı adaylar, bulundukları illerdeki Yakın Doğu Üniversitesi Temsilciliklerine ve/veya [email protected], [email protected] adresine;

KKTC yurttaşı adaylar Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığını0392 680 20 00numaralı telefondan dahili 5501/5101'i arayarak bilgi alabilir, [email protected] ve [email protected], adreslerine mail göndererk ön kayıt yaptırabilirler.

Başvuru Bilgileri
* Yetenek sınavına girme talebinde bulunan öğrencilerin, başvuru maillerinde olması gereken bilgiler, aday öğrencinin;

Adı-soyadı
Mezun Olduğu Okul/Şehir
Telefon Numarası
e-mail adresi

* Ayrıca aday öğrencilerin sınava yüz yüze veya online girme taleplerini de ön kayıt başvurusunda bildirmeleri gerekmektedir.

* Sınav içeriği bilgisi , online gerçekleştirilecek sınav linki ve saati sınava girmek için başvuruda bulunan öğrencilere mail olarak bildirilecektir.

* Sınav sonuçları 6 Temmuz 2020 Pazartesi günü, kazanan öğrencilere mail gönderilerek bildirilecektir.