Yakın Doğu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Halepli Çocukları Unutmadı
Eklenme Tarihi: 14 Mart 2017, 11:06
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 16:27

Yakın Doğu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türk Kızılayı’nın düzenlediği yardım kampanyası kapsamında harçlıklarını Halepli savaş mağduru çocuklara bağışladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Halep’ten tahliye edilen sivillerin ihtiyacını karşılamak için ilk günden bu yana titiz bir insani yardım çalışması yürüten Türk Kızılay’ın düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri de destek verdi.

Büyük Bir Dramın Yaşandığı Suriye'ye Bir Yardım Eli De YDÜ Adalet Meslek Yüksekokulu’ndan Uzandı.

Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Halep'teki ihtiyaç sahipleri için toplamış olduğu yardımlar Türk Kızılay'ı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri “Halepli kardeşlerimizin yaralarını sarmak için bizlere de düşen görev olduğu bilincinde hareket ederek, oradaki kardeşlerimizi unutmadığımızı göstermek istedik” ifadelerinde bulundu.

Doç. Dr. Yeter TABUR “YDÜ Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz Halepli Çocukları Unutmadı”

Suriye'de insanlık tarihinin en büyük dramlarından birinin yaşandığına dikkat çeken YDÜ Adalaet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yeter TABUR, "Halepli kardeşlerimizin yaralarını sarmak için gerek Türkiye Cumhuriyeti’nde gerek KKTC’de çok önemli çalışmalar yürütülmekte. Oradaki kardeşlerimize destek vermek üzere bizlerinde görevinin olduğunun bilincinde olarak, Türk Kızılay'ı aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyasına öğrencilerimizin bu denli destek olmasının toplumsal duyarlılığımız açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Yardım kampanyasına destek veren tüm arkadaşlarıma ve özellikle öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Suriye’de yaşanan acıların en kısa sürede sona ermesini temenni ediyorum" diye konuştu.

YDÜ Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kızılay'a ilettikleri harçlıkları sonrasında günü anlamlandırıp, anımsamak adına Adalet Meslek Yükeskokulu Müdürü Doç. Dr. Yeter TABUR, Arş. Gör. Aysun BEYDOLA ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektiler.