Fatoş Miralay, The English School Of Nicosia’nın 16 Kadına Verdiği Sanat Ödülüne Layık Bulundu
Eklenme Tarihi: 14 Mart 2016, 13:30
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 16:08

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa,Kıbrıs ( Near East University,Nicosia,Cyprus ) Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş öğretmenliği bölüm başkanı ve ressam Fatoş Miralay Güney Kıbrısta bulunan İngiliz Okulu’nun 16 kadına verdiği Edebiyat ve Sanat ödüle layık bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa,Kıbrıs ( Near East University,Nicosia,Cyprus ) Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Güney Kıbrıs’ın en köklü eğitim kurumlarından olan İngiliz Okulu’nun ‘Justice Project’ kapsamında 16 Kıbrıslı kadına Edebiyat ve Sanat alanlarında ödüller verildi.

8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla ile yapılan tören The English School Headmaster Residancy de gerçekleşti. Ayrıca etkinlikte İngiliz Okulu Yunan Edebiyatı Kulübü’nün fotoğraf sergisi de açıldı, sergide ‘kadın’, ‘LGBT bireyler’, ‘etnik azınlıklar’ ve ‘mülteciler’ konulu fotoğrafları sergilendi.

Miralay, törende yaptığı kısa konuşmasında, böylesi anlamlı bir ödüle layık bulunmaktan büyük onur duyduğunu ve mutlu olduğunu dile getirerek başta İngiliz okulu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haberin Videosu