E-Study Box Gururla Sunar: Buy Knowledge Day
Eklenme Tarihi: 02 Aralık 2022, 13:31
Son Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2022, 09:31

Yakın Doğu Üniversitesi’nin dijital eğitim platformu olan E-Study Box, Buy Knowledge Day için tüm eğitimlerinde %90 indirim kampanyası gerçekleştiriyor. https://www.e-studybox.com/ adresinden kayıt olunarak 2000’den fazla eğitime ulaşmak mümkün.

Yaşam boyu eğitim felsefesi ile çevrimiçi bir ortamda buluşuyor. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişim sağlayabileceğiniz eğitimler, akademik gelişimin yanı sıra, sanat, sağlık, çocuk, ebeveyn, evcil hayvan bakımı, gastronomi, Kıbrıs Kültürüne yönelik çeşitli eğitimleri farklı dil seçenekleri ile sunuyor. Akademik ve güvenilir kadrosuyla, Buy Knowledge Day ile %90 indirim kampanyasından yararlanmak için, bir kullanıcı adı ve şifre edinmeniz yeterli!

E-Study Box ile Kendi Gelişiminize Yatırım Yapın
Buy Knowledge Day’in temelinde gelişiminin sorumluluğunu alan, geleceğini yaratan ve devamlı öğrenmeye açık olan bireylerin hikayesi yatıyor. Bilginin gücüne inan, güncel bilgiye sahip olmanın önemini kavramış olan farkındalık yer alıyor. Bilgi sahibi olmak yolunda E-Study Box anahtarı temin ediyor fakat bilgiyi kullanmak ve yaratmak katılımcıların elinde. Gelecek şu an ona hazırlanlara ait ve Buy Knowledge Day size bu yolun kapılarını açmak için yaratıldı.

www.e-studybox.com

Buy Knowledge Day %90 indirimden yararlanmak için

9DECEMBER kodunu kullanın.

Hemen başla! Kendini Bilgiye Kaptır!