Değerlendirme Etkinlikleri Hakkında
Eklenme Tarihi: 14 Nisan 2020, 20:49
Son Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 14:28

Değerli Öğrenciler,
Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar Döneminde uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilen tüm derslerinizin değerlendirme süreci de uzaktan eğitim şeklinde olacaktır. Derslere yönelik en uygun değerlendirme biçimleri öğretim elemanları tarafından seçilecektir. Özellikle, internet, bilgisayar gibi olanakları yeterli olmayan ve teknik sıkıntılar yaşayan öğrencilerimiz için eş-zamansız değerlendirme biçimleri de sunulacaktır. Dersinizde e-sınav gibi uygulamalar varsa ve teknik açıdan sorun yaşıyorsanız e-sınavlar yerine öğretim elemanları tarafından sizlere sunulan alternatif eş-zamansız değerlendirme biçimlerini de seçme şansınız bulunmaktadır. Her dersiniz için değerlendirme biçimleri ve imkanlarınıza göre tercih haklarınız ders hocalarınız tarafından UZEBIM platformunda sizlere duyurulacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.