Baf Türk Birliği Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel’i Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 03 Aralık 2015, 10:13
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 08:38

Suat İ.Günsel; Bu Topraklarda Kökleşmek Büyük Önem Taşıyor

Baf Türk Birliği yeni yönetim kurulu Genel Başkanı Cenk Dökmen ve üyeleri Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Baf Türk Birliği Başkanı Cenk Dökmen kabulde yaptığı konuşmada, Baf Türk Birliği yeni yönetimi olarak gurur duyduğumuz genelde Kıbrıslı Türk, özelde ise Baf'lı olan Suat Günsel'i ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim dedi.

Dökmen, Suat İ.Günsel Kıbrıs Türkleri için büyük bir şanstır. Baf Türk Birliği olarak Suat hocamızın her zaman ve her koşulda yanında olacağımızı bildirir, bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz.

Dr.Suat İ.Günsel'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu topraklarda kökleşmenin önemine dikkat çekti. Günsel, yapılan ziyaret ile Yakın Doğu Üniversitesi ve Girne Üniversitesi’nin gelişiminin konuşulduğunu dile getirerek, derneğin sosyal hareketliliklerinde nasıl daha faydalı olabileceklerinin de konuşulduğunu ifade etti.

Ziyaret sonrası ise Baf Türk Birliği başkanı Cenk Dökmen Günün anısına Dr.Suat İ.Günsel'e bir plaket takdim etti. Ardından Günsel, yeni başkan ve üyeleri ile birlikte toplu resim çektirdi.