2022-23 Bahar Dönemi-Önlisans ve Lisans programları için İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Yeterlilik Sınavı
Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2023, 12:08

• Lisans programlarına 2022-23 Bahar dönemi için kayıt yaptırmış öğrenciler için İngilizce Yeterlilik Sınavının İLKİ 10 Şubat (Cuma), 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu tarihte giremeyenler
    ya da tarihi kaçıranlar tekrar FORMU doldurmak koşuluyla başka bir tarihte sınava alınacaklardır.
  • Sınav başvurusu için doldurmanız gereken form aşağıdaki bağlantıda verilmiştir. Formu doldurup 'Submit' seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Başvurunuz bize ulaşacaktır.
  • Sınavdan 1-2 gün öncesinde gözetmeniniz tarafından sizlere detaylarla ilgili bilgilendirme gönderilecektir. Formu gönderdiğinizde otomatik bir bilgilendirme GELMEYECEKTİR!
  • Sınava okuldaki bilgisayar laboratuvarlarda girmek ZORUNLUDUR. Uzaktan çevrimiçi sınav YAPILMAYACAKTIR.
  • Kampüs lablarında yer alacak sınav sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleştirileceğinden lablarda girmeyi tercih eden öğrencilerimizin tümü aynı gün ve aynı saatte alınamayabilir.
    Başvuru sayısına göre sınav değişik gün veya saatlerdeki oturumlar şeklinde gerçekleştirilecektir. Bununla ilgili detaylar da sizlere gelen mailde belirtilecektir.
  • İngilizce seviyeniz bölümdeki çalışmalarınızı yürütmek için yeterli değil ise sınava girmeyip doğrudan İngilizce Hazırlık Okulu'na başlamayı da tercih etmeniz gerekir.
    Bunun için İngilizce Hazırlık Okulu ile iletişime geçip bunu belirtmeniz gerekecektir. Bu durumda lütfen sınav başvuru formunu DOLDURMAYINIZ.
  • Mail adresinizin forma doğru yazılmış olması bilgilendirme mailini alabilmeniz açısından çok önemlidir. Lütfen kontrol ediniz.
  • Sorularınız için: [email protected]

E- Sınav Yönergesi