YDÜ Yetenek Avcıları Tam Gün Yaz Okulu Sona Erdi
Eklenme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 12:38
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 09:11
YDÜ Yetenek Avcıları Tam Gün Yaz Okulu Sona Erdi

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Yetenek Avcıları Tam Gün Yaz Okulu 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilen final programı ile sona erdi.

20 Haziran - 27 Temmuz 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen yaz okuluna katılan öğrencilerimiz bir aylık süreçte alanında profesyonel eğitmenler ile sportif (Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Yüzme), sanatsal (Dans, Resim, Müzik, Fotoğrafçılık) ve Zihinsel-Mental (Mandala-Satranç) yönleri ile ayni zamanda el becerilerini geliştirecek (Oyuncak Yapımı Atölyesi) birçok aktiviteye katılmışlardır.

27 Temmuz 2016 Çarşamba günü ise bir aylık süreçte yaz okulundaki aktivitelere katılan öğrencilerimiz ve eğitmenlerimiz katılım ve teşekkür belgelerini almışlardır.