YDÜ Voleybol Takımı Kupa Finali’nde
Eklenme Tarihi: 12 Şubat 2016, 14:20
Son Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 10:49

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Rauf Raif Denktaş Kupası’nda kadınlarda finalistler belirlendi. Önceki akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarda rakiplerini mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi finale yükseldiler.

Kupada ilk karşılaşma son şampiyon YDÜ ile Vakıflar arasında oynandı. Güçlü kadrosuyla bu sezonun da en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilen Olgun Kumova yönetimindeki YDÜ takımı maçta fazla zorlanmadı ve sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Maçın başından sonuna kadar organize oynayan ve rakibine çok fazla sayı şansı vermeyen YDÜ takımı finale adını yazdıran ilk ekip oldu.

Rauf Raif Denktaş Kupası Final'inde Yakın Doğu Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi 17 Şubat 2016 Çarşamba günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda saat 20.00'de karşılaşacak.

Takımımıza başarılar dileriz.