YDÜ Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Öğrencileri Cadılar Bayramında Hünerlerini Sergilediler
Eklenme Tarihi: 07 Kasım 2016, 08:47
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 13:29

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Önlisans Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Cadılar Bayramı'nda hünerlerini sergiledi..

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, YDÜ İletişim Fakültesi’ne bağlı olarak yürütülen Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Önlisans Bölümü öğrencileri, bölüm koordinatörü Uzman Yeşim Üstün AKSOY’un başkanlığında cadılar bayramı kutlamalarında “Cadı Makyajı” temalı etkinliği düzenledi.

Dereboyu caddesinde yer alan uygulamalı makyaj etkinliğinde 7’den 70’e her yaş grubundan katılımcıya biribirinden farklı seçenekler ile tasarlanan yüz ve el makyajı uygulamaları yapıldı.

Cadılar bayramı eğlencelerine katılan halkın, yoğun ilgi gösterdiği Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü standında, öğrenciler teorik olarak öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme imkanı buldular.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte onbeş öğrenci ve dört öğretim elemanı görev alarak, özel tasarım yüz maskesi uygulamalarını farklı makyaj teknikleriyle gerçekleştirdiler. Gecede, İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema Bölümü öğrencileri de Yakın Doğu Tv adına çekim yaparak uygulama süreçlerini görüntüleyerek belgelediler.

YDÜ İletişim Fakültesi Dekanlığı ise; içinde barındırdığı farklı disiplinler ve uygulama alanlarıyla, öğrencilere pratik yapma alanları sağlayıp, takım ruhunun da geliştirilmesine yardımcı olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Haberin Videosu