YDÜ Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı’nın Geleneksel Yıl Sonu Konseri Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 15:14
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 16:57
Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı'nın Geleneksel Yıl Sonu Konseri Gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Lisans Programı tarafından sunulan geleneksel yılsonu konseri gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YDÜ Atatürk Kültür Ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konser, dönem boyunca öğrencilerin eğitimde ne kadar yol katettiğini gösterdi.

Bahar döneminin son konserlerinden biri olan Yılsonu Konser’i; Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencilerinin birbirinden özel konçertolar seslendirmeleri ve koronun günümüz eserleri ile klasik eserileri yorumlamaları konsere ayrı bir renk kattı. Konserde Accolay, Vivaldi, Bach, Mozart ve Chopin gibi önemli bestecilerin eserileri müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Her geçen yıl daha büyük ve daha kapsamlı konserlere imza atan Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri ve öğretim görevlileri bu yıl yine dinleyicilerin beğenilerini toplamayı başardılar.

Haberin Videosu