YDÜ İskoçya’da Uluslararası Müzik Eğitimi Konferansı’nda Temsil Edildi
Eklenme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 14:00
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 08:53
Yakın Doğu Üniversitesi İskoçya'da Uluslararası Müzik Eğitimi Konferansı'nda Temsil Edildi

Dr. Erkan SÜLÜN'e İskoçya'da Müzik Eğitimi Ödülü Verildi

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Erkan SÜLÜN İskocya'nın Glasgow şehrinde 32'ncisi düzenlenen ISME (International Society for Music Education) Uluslararası Müzik Eğitimi Konferansı'nda yer aldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, 1953 yılından günümüze, UNESCO tarafından desteklenen organizasyona 80'nin üzerinde ülkeden 1500 civarında akademisyen ve müzik eğitimcisinin katıldığı belirtildi.

Dr. SÜLÜN'e İskoçya'da Uluslararası Müzik Eğitimi Ödülü Verildi

24-29 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşen konferansta Dr. SÜLÜN "The Analysis of the Research Methods Employed by the Articles Published with in the Field of Music Education" adlı araştırması ile Uluslararası Müzik Eğitimi Konferansı Ödülü'nü aldı.

Konferansın kapanış gününde müzik eğitimi araştırmaları üzerine sunumunu yapan Dr. Erkan SÜLÜN, 27 Temmuzda ödül alan diğer akademisyenlerle birlikte onurlarına düzenlenen ve basın önünde gerçekleşen resepsiyonda yer aldı.