YDÜ İletişim Günleri’nin Konuğu Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör YAVUZASLAN
Eklenme Tarihi: 11 Kasım 2016, 14:36
Son Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 09:57

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi 2016-2017 Akademik yılı “İletişim Günleri” etkinliği devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, “İletişim Günleri” etkinliği kapsamında 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat 14.00’te İletişim Fakültesi Turuncu Anfi’de Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan ile “Medya ve Gazetecilik Söyleşisi” gerçekleştiriliyor.

Güngör YAVUZASLAN Kimdir?

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciciler Derneği Genel Başkanı Güngör YAVUZASLAN 1974 tarihinde Bartın’da dünyaya geldi. Güngör YAVUZASLAN 2001 yılından itibaren Bartın Değişim Gazetesi köşe yazarlığı yapmakta ve aynı gazetede Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini yürütmektedir. Güngör YAVUZASLAN Bartın Gazeteciler Derneğinin birçok kurulunda aktif görevler aldı. 2007 yılında yapılan olağanüstü kongre ile Bartın Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. İkinci dönem seçimleri kazanan YAVUZASLAN halen aynı görevi ifa etmektedir. Güngör YAVUZASLAN’ın “Yükümüz Aşk” adlı derleme kitabının yanı sıra “Türk Dünyası ve Ortadoğu” üzerine bir çok araştırma ve projesi bulunmaktadır. YAVUZASLAN Karadeniz Gazeteciler Federasyon’u yönetim kurulu üyesi, Gazeteciler Konfederasyon’u delegesi, Irak Türkmen Basın Konseyi İcra Kurulu üyesidir. Güngör YAVUZASLAN’ın medya ve spor alanında bir çok örgütte başkanlık ve yöneticilik görevleri bulunmaktadır.

Güngör YAVUZASLAN ile Medya ve Gazetecilik Söyleşi’sine tüm Üniversite personeline ve halkımıza davetlidir.