YDÜ Hastanesi Ameliyatsız Cilt Gençleştirme Uygulamalarının Anlatıldığı Bir Toplantı Düzenledi
Eklenme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 10:35
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 16:54
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Ameliyatsız Cilt gençleştirme uygulamalarının Anlatıldığı Bir Toplantı Düzenledi

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Uzmanları Dr. Pertevniyal BODAMYALIZADE ve Yrd. Doç. Dr. Didem MULLAAZİZ, Golden Tulip Otel’de Düzenlenen Toplantı ile Katılımcılara Estetikte Yeni Trend, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme Tekniklerini Anlattı

Plazma enerjisi ve radyofrekans tedavisi ile ameliyatsız göz kapağı estetiği, leke ve çatlak tedavisi, ameliyatsız yüz ve boyun germe, cilt yenileme ve sıkılaştırma ile saç dökülmesi gibi konuların yer aldığı tanıtım toplantısı katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Plazma enerjisi ve radyofrekans uygulama alanlarına geniş bir yelpazede değinilen toplantıda, erken yaşlılık belirtileri olarak adlandırılan deride elastikiyet kaybı, sarkmalar, ince çizgiler, kırışıklıklar ve hiperpigmentasyon denilen cilt lekeleri, yara izleri, akne veya suçiçeği skarları, güneş ve yaşlılığa bağlı olarak gelişen cilt lekesi tedavileri, hamilelik veya kilo almaya bağlı çatlak tedavileri ile saç dökülmesi tedavisi anlatıldı. Ayrıca Cilt Detoksu, Mezoterapi, Elektroporasyon, Radyofrekans ve fraksiyonel radyofrekans ile ilgili teknolojilerle gerçekleştirilen tedavilere de değinilerek, bu tedavilerin uygulama alanları ve işlemlere dair paylaşımlarda bulunulduğu belirtildi.

Son dönemde trend haline gelen, ameliyatsız gençleştirme uygulamalarının anestezi gerektirmemesi, cerrahi yöntemlerle kıyaslandığı zaman işlem sırasında hastaya sağladığı konfor, cerrahi yöntemlerle gerçekleştirilen uygulamalara benzer etki süresine sahip olması, ciltte hasar bırakmaması, iyileşme süresine ihtiyaç duyulmadan hastanın günlük faaliyetlerine devam edebilmesi, bu tedavileri tercih edilen uygulamalardan biri haline getiriyor.

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından Golden Tulip Otel’de gerçekleştirilen toplantı sonunda, katılımcılardan 2 kişiye çekilişle “Yüz detoksu” hediye edilirken,kozmetik dermatolojide yapılan daha pek çok uygulama hakkında detaylı bilgilendirme toplantılarının düzenlemeye devam edeceği bildirildi.

Haberin Videosu