YDÜ, GSTF, Plastik Sanatlar Bölümü, Atölye Seminerleri Başlıyor
Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2017, 17:01
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 11:38

YDÜ, GSTF, Plastik Sanatlar Bölümü bu yıl itibari ile Atölye Seminerleri başlığı altında yapacağı bir dizi etkinlikle öğrencilerini Kıbrıs’ta çalışmalarını sürdüren diğer sanatçı veya akademisyenler ile buluşturmayı hedefliyor.

Etkinlik, Heykel Atölyesi Sorumlusu Öğr. Gör. Evrim Ergün’ün konuğu Serhat Selışık’ın sanatsal deneyimlerini paylaşacağı seminer ile 18.10.2017, Çarşamba günü saat 10.00 da Heykel Atölyesi’nde başlıyor. Sanatçı Selışık ODTÜ’de Öğretim Görevlisi olarak akademik ve sanatsal çalışmalarını sürdürmektedir.

15 gün arayla farklı atölyelerde, başka alanlardan davet edilecek konukların seminerleri ile devam edecek olan etkinliğe sanata ilgi duyan bütün YDÜ öğrencileri davetlidir.