YDÜ Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Araba Müzesini Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2016, 15:18
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 11:44
YDÜ Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Araba Müzesini Ziyaret etti

Akademik çalışmaların yanında sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veren Eczacılık Fakültesi, Öğrt. Üy. Dr. İlker GELİŞEN öncülüğünde Eczacılık Fakültesi Öğrencileri ile KKTC'deki ilk ve tek otomobil müzesi olan YDÜ Araba Müzesini Ziyaret etti.

Öğrenciler Müze Hakkında Neler Söyledi...

Ece SEL 21 İstanbul
Müzede kendinizi geçmişten geleceğe bir yolculuğa çıkmış gibi hissediyorsunuz. ilk zamanların arabalarını ve son model spor arabaları görünce teknolojinin gelişme hızına hayret edeceksiniz. Müzede en şaşırtıcı nokta ise tüm arabaların çalışıyor olmasıydı. Evet hepsi! Tek vitesli olan araba bile! Eğer hala gezmediyseniz , bir gidip görün derim. Unutamayacağınız bir gün olacaktır.

Lokman TAN 21 Mardin
Yakın Doğu araba müzesinin en çarpıcı hali ile gözleri kamaştırıyor. Bütün klasik arabaların bir arada olması ile çekiciliğini yakalamış. Bunların dışında yanı sıra en pahalı arabanın diğer klasik arabaların yanında olması ise dikkatleri üzerine çekiyor. Benim tercihim aslında klasik arabalar üzerine oldu. Yakın Doğu araba müzesi gerçekten görülmeye değer.

Shady Ehab El Farra 19 Kahire
Müze ziyaretim inanılmaz bir yer oldu. Klasik, benzersiz, süper araçlar mükemmeldi. Araçların güzelliği ve mükemmelliği otomobil düşkününe tam cevap verecek nitelikteydi. Müzeye girdiğinizde derhal araçları tamamlayan hatta daha da ilginç kılan müzik ve dekorla bütünleşiyorsunuz. Müze ziyaretim kısaca olağan dışı ve unutulmaz bir anı oldu.

Amerr ARSALAN 19 Erbil
Arkadaşlarımla birlikte çok şaşırtıcı bir gün oldu. Daha önce hiç görmediğim birçok eski ve modern aracı birlikte görebildim. Herkese tavsiyem burası muhakkak görülmeli.