YDÜ Büyük Kütüphane’den Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Kütüphanesine Kitap Bağışı
Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 13:55
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 10:28

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi arasındaki eğitim alanında yapılan işbirliği devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YDÜ'nün kardeş üniversitesi olarak nitelendirdiği Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan kütüphanesine Yakın Doğu Üniversite Büyük Kütüphane tarafından 2000'e yakın kitap bağışı yapıldı.

Kitap bağışında konuşan YDÜ Kurucu Rektör Yardımcısı ve Büyük Kütüphane Müdürü Tümer GARİP işbirliğinin ve desteklerinin her zaman her konuda devam edeceğini dile getirdi.

Kitapları kabul eden Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail GÜLEÇ de teşekkür ederek GARİP’e plaket takdim etti.

Haberin Videosu