YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi’ne Özel Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alınacaktır
Eklenme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 11:45
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 16:11
YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültes, Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalına Özel Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alınacaktır

YDÜ 2016-2017 Akademik Eğitim Yılı için, Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitmi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü Anasanat Dalı özel yetenek sınav kayıtları başlamıştır.

Belirtilen Anasanat Dalı özel yetenek sınavlarına girmek isteyen adaylar ön kayıt yaptırabilirler.

Kayıt Yapılabilecek Adresler:

• Yurtdışında bulunan T.C yurttaşı adaylar,bulundukları illerdeki YDÜ Temsilciliklerine veya KKTC ise YDÜ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına;

• KKTC yurttaşı adaylar ise YDÜ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Tel: (0392) 223 6464 ön kayıt yapabilirler.

Özel Yetenek Sınavı Tarih ve Yeri:

• Resim-iş Öğretmenliği yetenek sınavları 13 Haziran 2016 Pazartesi sabah saat 10.00 da Eğitim Sarayı Resim-İş Öğretmenliği Atölyesi (3.kat).

Sınavın ikincisi ise yine;

5 Eylül 2016 Pazartesi Pazartesi sabah saat 10.00 da Eğitim Sarayı Resim-İş Öğretmenliği Atölyesi (3.kat) olacaktır.

Sınav iki oturumdan oluşmaktadır;

• Desen
  • İmgesel Tasarım

Sınava girmek için gerekli malzemeler;

• 2 adet 50x70 çizim kağıdı
  • Kalem, silgi