YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Yetenek Sınavı 26 Ocak’ta
Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2016, 09:28
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 14:26

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Lisans Programı ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı 2016 Bahar Dönemi Giriş Yetenek Sınavı 26 Ocak Salı günü saat 10:30’da Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Orkestra Sınıfı’nda gerçekleşecektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YDÜMüzik Öğretmenliği Lisans Programı’na başvuracak KKTC Vatandaşı öğrencilerin YDÜ Giriş Sınavı’ndan geçer puan almış olmaları; TC Vatandaşı öğrencilerin 2015 YGS’de puan türüne bakılmaksızın 140 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir.

Giriş Yetenek Sınavı İçin Ücret Alınmayacaktır

Giriş yetenek sınavına, 25 Ocak Pazartesi mesai sonuna kadar (0392 2236464 – 110) numaralı telefondan kayıt yaptırılabilir.  Sınava giriş için öğrencinin kimlik kartı veya nüfus cüzdanını yanında getirmesi yeterli olacaktır. Sınav için ücret alınmayacaktır.