YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü İlk Mezunları Sergi Açtı
Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2016, 11:33
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 13:18

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi, Resim İş Öğretmenliği bölümü, ilk mezunları sergi açtı.

Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa ( Near East University,Nicosia ) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Büyük Kütüphane Fuaye alanında gerçekleşen sergi açılışına, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol BEKTAŞ, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin UZUNBOYLU, TDP Genel Başkanı Cemal ÖZYİĞİT, Bölüm Başkanı Uz. Fatma MİRALAY ile Doç. Dr. Murad ALLAHVERDİYEV'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Sergi açılışında konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol BEKTAŞ, öğrencileri nitelikli çalışmalarından dolayı kutlarken, onlara ilerideki meslek hayatlarında da aynı nitelikte ve başarıda ilerlemelerini temenni etti. BEKTAŞ, Yakın Doğu Üniversitesi Resim İş Öğretmenliği bölümündeki öğretim görevlilerini de özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Açılışa bir çok öğrenci velisi, sanatsever ve YDÜ öğretim görevlisi katıldı. Sergide, Resim-iş öğretmenliği bölümünün ilk mezun öğrencileri ve yüksek lisans öğrencilerinin hazırlamış oldukları 2015-2016 akademik yılına ait eserler sergilendi.

Haberin Videosu