Yakın Doğu Üniversitesi’nde Yeni Dönem Dersleri 20 Şubat’ta Başlayacak
Eklenme Tarihi: 07 Şubat 2023, 13:25

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından, Yakın Doğu Üniversitesi, 2022-2023 bahar dönemi derslerinin başlangıç tarihini 20 Şubat’a aldı. Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin eğitim hayatlarının aksamaması için alınan kararla, yeni eğitim döneminin başlaması 1 hafta ertelenmiş oldu.

Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ: “Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerimizin eğitim hayatlarının aksamaması için 2022-2023 bahar dönemi derslerinin başlangıç tarihini bir hafta erteleyerek 20 Şubat’a alma kararı aldık.”
Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden derin bir üzüntü duyduklarını söyleyen Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, “Deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerimizin eğitim hayatlarının aksamaması için 2022-2023 bahar dönemi derslerinin başlangıç tarihini bir hafta erteleyerek 20 Şubat’a alma kararı aldık” dedi.

Prof. Dr. Şanlıdağ, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.