Yakın Doğu Üniversitesi’nde KHYD Yararına “Şiirin Şarkılarla Dansı”
Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2017, 11:15
Son Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 11:18

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür Kongre Merkezi Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına sanatsal bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, YDÜ AKKM’de Çağdaş Müzik Derneği ve şiire gönül vermiş çok kıymetli şaiirlerin, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına “Şiirin Şarkılarla Dansı” sloganı ile Yakın Doğu Üniversitesi’ nin ev sahipliğinde bir etkinlik düzenleneceği belirtildi.
Kıbrıs’ lı şairlerden Altay Burağan, Dr. Arif Albayrak, Dr. Dolgun Dalgıçoğlu, Feyzan Korur, İlkay Adalı, Nurperi Özgener, Türkay Ilıcak ve Talat Ürer ile birlikte, Çağdaş Müzik Derneği Şefi Ersin Tünay ve değerli solist ve müzisyenler geceye katkı koyacaklar.

Etkinlik 18 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 19:30’ da Yakın Doğu Üniversitesi Aatatürk Kültür ve Kongre Merkezi’ nde gerçekleştirilecek.

Giriş, 10 TL karşılığı olacak ve elde edilecek gelir Kanser Hastalarına Yardım Derneğine bağışlanacaktır. Biletler, Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’ ndan elde edilebilecektir.