Yakın Doğu Üniversitesi’nde Anneler Gününe Özel Etkinlik
Eklenme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 13:54
Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2020, 13:58

8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Yakın Doğu Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü bölüm hocası ve öğrencileri, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinde güzellik merkezinde annelere cilt bakımı uygulaması gerçekleştirdiler.Gerçekleşen uygulamada öğrenciler kişilerin cildini inceleyerek, cilt tipine uygun bakımlar yaptılar.

Yakın Doğun Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Koordinatörü Öğretim Görevlisi Yeşim Üstün Aksoy denetiminde gerçekleşen etkinlik birinci sınıf öğrencilerinin "Cilt Bakımı Uygulamaları" dersi kapsamında organize edildi.

Öğrencilerimiz derslerde hem teorik hem de uygulama olarak öğrendikleri bilgileri bu etkinlikte pratiğe dökme imkanı elde etmiş olduklarını vurgulayan Aksoy bu tür etkinlikler düzenleyerek hem sosyal sorumluluk alanında öğrencilerin kendilerini geliştirdiklerini hemde bölümleri ile alakalı da güzel bir tecrübe kazandıklarını söyledi.

Aksoy "Zaman kavramı olmadan yanımızda hep bizimle olan, tek istekleri evlatlarının sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini arzulayan annelerimizin bu vesile ile başta annem olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutlarım" ifadesini dile getirdi.

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri ise okulun düzenlemiş olduğu bu etkinlik ile hem annelerini sevindirme hem de  kendilerini geliştirme fırsatı buldukları için oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

Daha sonra etkinlik öğrencilerin annelere çiçek takdimi ile sona erdi.

Haberin Videosu