Yakın Doğu Üniversitesi Süper Ligde
Eklenme Tarihi: 20 Mart 2016, 15:28
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 15:15

Türkiye Üniversite Sporlar Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Üniversiteler arası Tenis 1. Ligi Playoff maçları 20 Mart 2016 Pazar günü (BUGÜN) oynandı.

D Grubunu namağlup 1'inci bitiren Yakın Doğu Üniversitesi süper lige çıkacak takımın belirleneceği playoff karşılaşmasını C Grubunu birinci olarak tamamlayan Selçuk Üniversitesi'ne  (Konya) karşı oynadı.

Sabah 8.30'da başlayan karşılaşmalarda ilk tekler karşılaşmasına çıkan sporcumuz Tuğce Gemici rakibi Burcu Emre'yi 6-0/6-0'lık set skorları ile mağlup etti. İkinci tekler karşılaşmasında sporcumuz Vivien A. Iordache rakibi Alara Dölgen'i 6-1/6-0'lık set skorları ile mağlup etti.

Çiftler karşılaşmasında ise takımımızı Suzan Pakan ve İpek Cengiz ikilisi temsil etti ve rakipler Burcu Emre ve Merve Arıkan karşısında 6-2/6-1 mağlup ederek takım skorlarını 3-0'a getirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi karşısında almış olduğu 3-0'lık galibiyet ile 2017 Sezonunda Türkiye Üniversiteler arası Tenis Süper Ligi'nde oynamaya hak kazandı.