Yakın Doğu Üniversitesi “Ritim Müzik Eğitimi ve Maske/Kukla” Atölyesi, Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneğinde Başarıyla Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 09 Haziran 2017, 09:31
Son Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 14:57

Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimde Yaratıcı Drama Yüksek Lisans Programı “Ritim Müzik Eğitimi ve Maske/Kukla “ Atölyesi ni başarılı şeklide gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneğinde Uz. Seçil Besim ve Yrd. Doç Dr. Emine KIVANÇ ÖZTUĞ yönetiminde gerçekleştirilen atölye çalışmasında yüksek lisans öğrencilerinden;  Ruhsan ANKAY, Özlem ÖZKARAM, Ceren ÇELİK ve Sezgi İNAMLIK “Hikayemi Canlandırıyorum”, “Dans Ediyorum” ve “Ritim Öğreniyorum” adlı üç ayrı oturumda çalışmalarını  gerçekleştirdikleri belirtildi.

“Hikayemi Canlandırıyorum”, “Dans Ediyorum” ve “Ritim Öğreniyorum” adlı atölye çalışmaları, 7-9 yaş öğrencilerinin katılılımıyla toplam 14 öğrenci ile gerçekleştirildi. Gerek öğrenciler gerekse aileler tarafından büyük  beğeni  alan çalışmaların  ileri ki zamanlarda daha farklı atölye ve daha farklı yaş grupları ile tekrarlanacağı  bildirildi.