Yakın Doğu Üniversitesi “Öğretmenler Günü” Sergisi Eğitim Sarayı Güzel Sanatlar Sergi Salonunda Sergilendi.
Eklenme Tarihi: 04 Ocak 2019, 01:47
Son Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 09:42

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı tarafından hazırlanan “Öğretmenler Günü” Sergisi  Eğitim Sarayı Güzel Sanatlar Sergi Salonunda Sergilendi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen “Öğretmenler Günü” sergisinin açılışı Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Mirici,  Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Umut Akçıl ve Doç. Dr. Yağmur Çerkez, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fahriye Altınay, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Zehra Altınay, Sergi Koordinatörü Uz. Dervişe Amca Toklu, Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları ve Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Uz. Dervişe Amca Toklu tarafından hazırlanan Sergide, Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalındaki öğretim elemanlarının, Yakın Doğu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Merkezindeki öğretmenlerin ve  Türkiye’nin 81 İlindeki  öğretmenlerin öğrencileriyle birlikte en güzel anılarını ölümsüzleştirdikleri fotoğraflar eşgüdümlü olarak aynı anda sergilendi. Sergi esnasında Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı öğrencileri, el yapımı çiçekler hazırlayarak sergiye katılan tüm hocalarının öğretmenler gününü kutladı.