Yakın Doğu Üniversitesi Mersin Deplasmanında
Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2016, 10:25
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 11:54

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde üçüncü sıraya yerleşen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligin dördüncü haftasında deplasmanda MBK Doğuş Hastanesi ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, maç, 13 Kasım 2016 Pazar günü saat 14:00’de Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

Eurocup D grubunda üçüncü hafta maçında Aluinvent Miskolc takımı ile Macaristan deplasmanından galibiyet ile ayrılan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı İstanbul’a dönerek, Mersin’e gitti.

Zafer KALAYCIOĞLU: “Sahada İyi Oyunlarımızdan Bir Tanesini Oynayacağız”

Deplasmanda çıkacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Başenatrenörü Zafer KALAYCIOĞLU, Eruocup’ın üçüncü haftasında konuk oldukları Macaristan’dan uzun bir yolculuk yaparak geldiklerini belirterek, yoğun tempoda yorgun olduklarını ancak her maçı önemsedikleri gibi bu maçta da sahada iyi mücadele edeceklerini söyledi. Başantrenör KALAYCIOĞLU, EuroCup’ta elde ettiğimiz üçüncü galibiyet sevinci ve motivasyonu ile sahaya çıkarak MBK Doğuş Hastanesi karşısında hedefimiz her zamanki gibi kazanmak. Lig’te geçen hafta deplasmandan galibiyet ile ayrılan ve galibiyet serisini devam ettirmek isteyen bir ekiple zor bir maça çıkacağız. Ancak takımın performansından memnunum, bu maç içinde gerekli hazırlıklarımız yapıp, sahada savunmamızı güçlü tutarak ve iyi basketbol oynayarak maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz” dedi.