Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2016, 19:17
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 13:52
Yakın Doğu Üniversitesi Melekleri Hatay’a Konuk Olacak

Eurocup Kadınlar D grubunda Olympiacos ile çıktığı ilk maçtan galibiyet ile dönen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Hatay BŞB ile mücadele edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Melekleri Hatay’a Konuk Olacak

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, karşılaşma, 30 Ekim 2016 Pazar günü saat 16:30’da Antakya Spor Salonu’nda yer alacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Melekleri Hatay’a Konuk Olacak

KALAYCIOĞLU: “En Zor Deplasmanlardan Bir Tanesinde Galip Gelmek İstiyoruz”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zafer KALAYCIOĞLU maç öncesi yaptığı açıklamada, elde ettikleri Euro Cup galibiyetinin kendileri için iyi bir motivasyon olduğunu belirterek, Hatay karşısında da galibiyet sevinicini elde etmek istediklerini söyledi. Baş Antrenör KALAYCIOĞLU, “Yunanistan deplasmanından sonra Hatay deplasmanı bizim için çok zorlu geçecek. Pazara kadar hazırlıklarımızı devam ettirerek Hatay karşısına güçlü bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi. KALAYCIOĞLU, Hatay’da hafta içerisinde önemli bir Euroleague maçında ciddi bir efor sarfetti. Ancak kadro olarak baktığımız zaman Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nin iki önemli takımının maçı oldukça çekişmeli geçecektir. Yakın Doğu Üniversitesi olarak, maça en iyi şekilde hazırlanarak ligteki ilk galibiyetimizi almak isitiyoruz” dedi.