Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi
Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2016, 13:10
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 09:20

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü (GİT) ile YDÜ Akut Ekip üyeleri Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Çağlayan Çocuk Yuvası için proje geliştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İişkiler Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan İletişim Fakültesi Dekan Vekili ve Görsel İletişim ve Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe KEÇECİ; Öğretim Görevlisi Eser KEÇECİ’nin ders kapsamında gerçekleştirdiği projenin sosyal sorumluluk kapsamında olduğunu ve İletişim Fakültesi’nin toplumsal sorunlara çözüm arayan projeleri her zaman desteklediğini vurguladı.

Öğretim Görevlisi Eser KEÇECİ önderliğinde yürütülen projede öncelikli olarak GİT öğrencileri ve Uluslararası Arama Kurtarma Konseyi’ne (UUAKK) bağlı YDÜ Akut öğrencileri işbirliğinde Çağlayan Çocuk Yuvası’na ziyarette bulunuldu.

Çocukların ziyaret süresince, tespitedilen temel ihtiyaçları ilgili kurumlara bildirildi. Projenin son aşamasında ise; iletişime geçilen kurumlardan alınan olumlu yanıt doğrultusunda yuvaya; yatak-mobilya (Işıl Mobilya), halı (Cypry Cola Company EVSU), battaniye(CCC EVSU çalışanları) ve eğitici-öğretici kitap-kırtasiye (Deniz Plaza) malzemeler bağış olarak teslim edildi.

Bağışların teslimiyle birlikte çocuklarla keyifli saatler geçiren proje ekibinden AKUT üyeleri, doğal afetler konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Projeyi yöneten ekip, bu tarz etkinliklere devam edecekleri bilgisini de verdi.